+381118720090   +381692003000                       Master Code 011 doo    Kralja Petra Prvog br.7 mastercoders@yahoo.com  


MASTERCODE d.o.o.

Istorijat i poslovanje

 

Počeli smo 1992.godine kao preduzeće SAT 4M TECHNIC i bavili smo se instalacijom satelitskih antena (analognih i digitalnih).

Poslovali smo sa internacionalnim kompanijama kao što su Ericsson i Reuters i u saradnji sa njima postavili smo satelitske antene u diplomatskom naselju Golf, u nekoliko ambasada u Beogradu i na apartmanima Genex. Možemo se pohvaliti da smo tada primenjivali strogo i isključivo sistem ključ u ruke. I danas se pridržavamo tog načina poslovanja. Posle burnih 90-tih, tačnije, 2000-te godine, otvorili smo samostalnu zanatsku radnju Pin Kod Service, koja je vremenom prerasla u preduzeće Master Code doo. Iz zanatske delatnosti servisiranja mobilnih telefona, proširili smo delatnost na instalaciju video nadzora, alarma, računarskih mreža i sl. Radili smo poslove koje niko nije smeo da uradi zbog same složenosti opisa posla i uslova za funkcionisanje sistema video nadzora. Jedan od takvih primera je beogradska diskoteka Plastic. Dokaz da smo sve uradili na propisani način je i želja vlasnika da se posao proširi i na splav Plastic Light.

U mnogo slučajeva zadovoljni kupci su nas zvali za savet, dodatni posao, naše mišljenje u specifičnim oblastima i, naravno, svaki put izlazili smo u susret. Savete nismo naplaćivali jer je nas odnos sa kupcima prvenstveno zasnovan na poverenju. Apsolutno odgovorno i samostalno stojimo iza svakog završenog posla.

Specifičnost našeg poslovanja je minimum reklamacija u odnosu na sve ostale firme koje se bave sličnim poslom. Ono što kod nas ne možete kupiti su najjeftiniji sistemi jer ih ne radimo. To ne znači da smo najskuplji. Naprotiv, trudimo se da usaglasimo cenu, kvalitet i potrebe, ali da oprema koju ugrađujemo ima bar minimalan kvalitet koji će zadovoljiti potrebe kupca.

Smisao video nadzora je da ispoštuje osnovni postulat - postojanje kvalitetnog video zapisa (snimka). Često se dešava da baš u trenutku nemilog dogadjaja, snimak nije napravljen. Upravo takve slučajeve mi izbegavamo time što se trudimo da damo pravilan konsalting i nije nam cilj da dobijemo svaki posao jer neki poslovi nisu isplativi ni vama, ni nama.

Pogledajte našu referentnu listu koju vam sa ponosom predstavljamo.

2024. god Radimo konsalting za sve zahtevnije sisteme

Pozovite nas konsalting i preporuku opreme. Konsalting se naplaćuje 6000,00 din koji se racunaju po potpisivanju ugovora.

Detaljnije »

Brze i kvalitetne isporuke

Zahvaljujuci velikom lageru u zemlji i inostranstvu pruzicemo Vam najpovoljnije i brze isporuke porucenih delova.

Prezentecija Video nadzora u Stublinama

Prezentacija video nadzora u Stublinama

Detaljnije »